پرشین استار
*** خوش امدید لطفا ثبت نام کنید *** با تشكر مديريت پرشين استار***
پرشین استار
*** خوش امدید لطفا ثبت نام کنید *** با تشكر مديريت پرشين استار***
پرشین استار
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

پرشین استار

پرشین استار

الرئيسيةأحدث الصورثبت نامورود
جستجو

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
» vpn رايگان يك ماه (U.S.A)
نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی Icon_minitime2012-12-03, 01:38 من طرف masoudsheikhan

» انتی فیلتر برای ورود به فیس بوک
نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی Icon_minitime2012-08-13, 12:39 من طرف faridh

» جک های برای ماه رمضان ۹۰
نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی Icon_minitime2012-05-21, 02:22 من طرف reza

» Top 100 Romance Novels
نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی Icon_minitime2012-05-21, 02:12 من طرف reza

» Romance novel
نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی Icon_minitime2012-05-21, 02:11 من طرف reza

»  كلمات ولكن
نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی Icon_minitime2012-05-19, 13:40 من طرف H-Z

»  أجمل حوار دار بين ذكر وأنثى
نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی Icon_minitime2012-05-19, 13:37 من طرف H-Z

» شاهین نجفی(زندگی نامه)
نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی Icon_minitime2012-05-19, 04:59 من طرف Admin

» 40 نكته براي كنتر غرايز جنسي
نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی Icon_minitime2012-05-16, 16:37 من طرف H-Z

نوفمبر 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
اليوميةاليومية
التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني

نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی

نويسندهپيام
reza
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
reza

تعداد پستها : 43

نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی Empty
پستعنوان: نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی   نتایج اولین المپاد ورزشهای تفریحی همگانی Icon_minitime2011-10-27, 03:47

متن در نخستين المپياد سراسري ورزش‌هاي همگاني و تفريحي دانشگاه‌ها و موسسات آموزشي عالي كشور دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان مقام نخست را از آن خود کردبه گزارش روابط عمومی وزارت علوم در پایان نخستين المپياد سراسري ورزش‌هاي همگاني و تفريحي دانشجويان دختر دانشگاه‌ها و موسسات آموزشي عالي كشور،که در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان مقام اول، دانشگاه فردوسي مشهد مقام دوم و دانشگاه محقق اردبيلي مقام سوم را كسب كرد.

بر اساس اين گزارش، در اين مسابقات در رشته دوگانه فاطمه علي اكبري از دانشگاه پيام نور كرج، سحر اسلامي از دانشگاه هنر تهران، سكينه حيدري از دانشگاه محقق اردبيلي به ترتيت مقام اول، دوم و سوم را از آن خود كردند.

همچنين در رشته تير و كمان توبا حيات خيري از دانشگاه الزهرا، صديقه بازي از سبزوار، بيان احمدي از هنر تبريز به تربيت مقام اول، دوم و سوم را كسب كردند و در رشته دارت نيز ميترا احمدي از تربيت معلم آذربايجان، مينا ايزانلو از فردوسي مشهد، سيد سميرا حسيني از وليعصر رفسنجان و همچنين در رشته طناب زني ليدا سهرابي از تبريز، مهديه امجدي از قم، كنيز بهرام از صنعتي اروميه به تربيت مقام اول, دوم و سوم را كسب كردند.

المپياد ورزش هاي همگاني و تفريحي دانشگاه هاي كشور به ميزباني دانشگاه محقق اردبيلي از 18 تا 21تيرماه برگزار شد. گفتنی است نخستین المپیاد سراسری ورزش های همگانی و تفریحی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور از تاریخ 28 الی 31 تیر ماه سال جاری در دانشگاه ایلام برگزار می گردد

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1